Виница

Температура:
Влажност: 67%
Атм. притисок: 31561.15 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Виница е последно обновена на 27.04.2017 05:00Времето во Виница - Временска прогноза за Виница

денес

27.04
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  22°
умерено облачно

утре

28.04
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
10°  |  23°
претежно облачно

сабота

29.04
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  21°
повремени врнежи

недела

30.04
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  18°
претежно облачно

понеделник

01.05
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  20°
умерено облачно

вторник

02.05
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  20°
умерено облачно

среда

03.05
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  23°
умерено облачно

четврток

04.05
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  20°
умерено облачно

петок

05.05
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  19°
повремени врнежи

сабота

06.05
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  21°
умерено облачно