Виница

Температура: 18°
Влажност: 58%
Атм. притисок: 31628.88 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Виница е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Виница - Временска прогноза за Виница

денес

29.05
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  21°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  23°
умерено облачно

среда

31.05
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  25°
претежно сончево

четврток

01.06
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
15°  |  26°
умерено облачно

петок

02.06
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
13°  |  24°
локални врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
14°  |  21°
врнежи и грмежи

недела

04.06
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
13°  |  23°
локални врнежи и грмежи

понеделник

05.06
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
14°  |  23°
локални врнежи

вторник

06.06
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
12°  |  23°
умерено облачно

среда

07.06
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
12°  |  26°
локални врнежи