Зајас

Температура: -1°
Влажност: 89%
Атм. притисок: 30037.28 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Зајас е последно обновена на 18.12.2017 15:00Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајас

денес

18.12
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-4°  | 
снег

утре

19.12
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-7°  | 
умерено облачно

среда

20.12
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-7°  |  -1°
претежно сончево

четврток

21.12
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-8°  |  -1°
претежно сончево

петок

22.12
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-7°  | 
умерено облачно

сабота

23.12
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-5°  | 
умерено облачно

недела

24.12
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-4°  | 
умерено облачно

понеделник

25.12
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-2°  | 
сончево

вторник

26.12
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-2°  |  10°
претежно сончево

среда

27.12
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-6°  | 
умерено облачно