Зајас

Температура:
Влажност: 98%
Атм. притисок: 30071.14 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Зајас е последно обновена на 19.02.2018 05:00Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајас

денес

19.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 

утре

20.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 

среда

21.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 

четврток

22.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

23.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
локални врнежи

сабота

24.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-1°  | 

недела

25.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-6°  |  -1°
снег

понеделник

26.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-5°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

вторник

27.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-5°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

среда

28.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-3°  | 
повремени врнежи на дожд и снег