Зајас

Температура: 10°
Влажност: 80%
Атм. притисок: 29563.18 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Зајас е последно обновена на 18.03.2018 04:00Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајас

денес

18.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  15°
повремени врнежи

утре

19.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  10°
претежно облачно

среда

21.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-1°  | 
снег

петок

23.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-2°  | 
снег

сабота

24.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-1°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-2°  | 
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  11°
локални врнежи