Зајас

Температура: 13°
Влажност: 56%
Атм. притисок: 30240.46 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Зајас е последно обновена на 23.08.2017 10:00Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајас

денес

23.08
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  25°
сончево

утре

24.08
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  26°
сончево

петок

25.08
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
10°  |  28°
сончево

сабота

26.08
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
10°  |  29°
сончево

недела

27.08
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
11°  |  31°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
12°  |  31°
сончево

вторник

29.08
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
13°  |  28°
претежно сончево

среда

30.08
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
13°  |  30°
претежно сончево

четврток

31.08
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
13°  |  29°
претежно сончево

петок

01.09
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
13°  |  29°
претежно сончево