Зајас

Температура: 17°
Влажност: 65%
Атм. притисок: 30240.46 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Зајас е последно обновена на 26.09.2017 14:00Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајас

денес

26.09
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  19°
локални врнежи

утре

27.09
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  18°
повремени врнежи

четврток

28.09
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  14°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  13°
повремени врнежи

сабота

30.09
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  13°
претежно облачно

недела

01.10
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  16°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  16°
претежно облачно

вторник

03.10
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  16°
локални врнежи

среда

04.10
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  18°
локални врнежи

четврток

05.10
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  16°
претежно облачно