Зајас

Температура: 18°
Влажност: 34%
Атм. притисок: 30308.19 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Зајас е последно обновена на 23.09.2017 14:00Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајас

денес

23.09
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  21°
претежно сончево

утре

24.09
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  20°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  15°
повремени врнежи

вторник

26.09
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  17°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  18°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  20°
локални врнежи и грмежи

петок

29.09
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  16°
локални врнежи и грмежи

сабота

30.09
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  18°
претежно облачно

недела

01.10
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  18°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  20°
претежно облачно