Зајас

Температура:
Влажност: 89%
Атм. притисок: 29935.69 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Зајас е последно обновена на 21.03.2018 01:00Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајас

денес

21.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  10°

утре

22.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-1°  | 
снег

петок

23.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-2°  | 

сабота

24.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-3°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-2°  | 

понеделник

26.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
локални врнежи

вторник

27.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
повремени врнежи

среда

28.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
претежно облачно

четврток

29.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  11°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  11°
умерено облачно