Зајас

Температура:
Влажност: 78%
Атм. притисок: 30342.05 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Зајас е последно обновена на 24.01.2018 00:00Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајас

денес

24.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-4°  | 
умерено облачно

утре

25.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-6°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-6°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-4°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-1°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-2°  |  10°
претежно сончево

вторник

30.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-3°  |  10°
умерено облачно

среда

31.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-3°  | 
претежно облачно

четврток

01.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
претежно облачно

петок

02.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
претежно облачно