Зајас

Температура:
Влажност: 89%
Атм. притисок: 29698.64 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Зајас е последно обновена на 17.01.2018 11:00Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајас

денес

17.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 

утре

18.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-6°  | 
умерено облачно

петок

19.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-6°  | 
умерено облачно

сабота

20.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-1°  | 

недела

21.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-2°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

понеделник

22.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-7°  |  -2°
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-8°  |  -1°
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-7°  |  -1°
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-5°  | 
умерено облачно

петок

26.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-6°  | 
умерено облачно