Зајас

Температура:
Влажност: 90%
Атм. притисок: 29935.69 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Зајас е последно обновена на 16.01.2018 18:00Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајас

денес

16.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 

утре

17.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 

четврток

18.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-8°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

19.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-7°  | 
умерено облачно

сабота

20.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 

недела

21.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-1°  | 

понеделник

22.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-5°  | 
претежно облачно

вторник

23.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-5°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-5°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-5°  | 
умерено облачно