Зајас

Температура: 19°
Влажност: 44%
Атм. притисок: 30274.33 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Зајас е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајас

денес

24.09
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  21°
локални врнежи

утре

25.09
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  15°
повремени врнежи

вторник

26.09
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  17°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  18°
претежно облачно

четврток

28.09
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  17°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  16°
локални врнежи

сабота

30.09
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  15°
повремени врнежи

недела

01.10
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  18°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  18°
претежно облачно

вторник

03.10
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  19°
претежно облачно