Зајас

Температура: -2°
Влажност: 92%
Атм. притисок: 30240.46 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Зајас е последно обновена на 23.11.2017 00:00Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајас

денес

23.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-2°  |  10°
претежно сончево

утре

24.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-1°  |  11°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-1°  |  10°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-2°  |  11°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 

вторник

28.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-2°  | 
претежно облачно

среда

29.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-3°  | 
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 

петок

01.12
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 

сабота

02.12
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-1°  | 
претежно облачно