Зајас

Температура:
Влажност: 88%
Атм. притисок: 29867.96 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Зајас е последно обновена на 22.02.2018 16:00Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајас

денес

22.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

утре

23.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
облачно

сабота

24.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 

недела

25.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-4°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

понеделник

26.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-5°  | 
снег

вторник

27.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-3°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

среда

28.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-7°  | 
претежно облачно

четврток

01.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-9°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

02.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-1°  | 
локални врнежи

сабота

03.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
локални врнежи