Зајас

Температура: -7°
Влажност: 93%
Атм. притисок: 29732.50 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Зајас е последно обновена на 26.02.2018 00:00Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајас

денес

26.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-5°  |  -1°
снег

утре

27.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-7°  | 
снег

среда

28.02
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-10°  | 
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-12°  | 
претежно облачно

петок

02.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-1°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

сабота

03.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
облачно

недела

04.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

05.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
претежно облачно

вторник

06.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  11°
повремени врнежи

среда

07.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  10°
повремени врнежи