Зајас

Температура: -2°
Влажност: 92%
Атм. притисок: 30240.46 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Зајас е последно обновена на 25.11.2017 04:00Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајас

денес

25.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-3°  | 
умерено облачно

утре

26.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-1°  |  11°
повремени врнежи

понеделник

27.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 

вторник

28.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-6°  | 
умерено облачно

четврток

30.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
повремени врнежи

петок

01.12
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-1°  | 
повремени врнежи

сабота

02.12
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-2°  | 
претежно облачно

недела

03.12
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-2°  | 
локални врнежи

понеделник

04.12
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-1°  | 
локални врнежи