Зајас

Температура: -3°
Влажност: 79%
Атм. притисок: 30172.73 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Зајас е последно обновена на 20.11.2017 23:00Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајас

денес

20.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-3°  | 

утре

21.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-4°  | 
претежно сончево

среда

22.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-3°  |  10°
претежно сончево

четврток

23.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-5°  |  12°
сончево

петок

24.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-1°  |  11°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-1°  |  10°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  11°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 

вторник

28.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
претежно облачно