Зајас

Температура: 13°
Влажност: 74%
Атм. притисок: 30071.14 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Зајас е последно обновена на 28.07.2017 08:00Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајас

денес

28.07
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
11°  |  26°
сончево

утре

29.07
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  30°
претежно сончево

недела

30.07
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
13°  |  31°
претежно сончево

понеделник

31.07
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
14°  |  31°
претежно сончево

вторник

01.08
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
14°  |  31°
сончево

среда

02.08
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
13°  |  30°
сончево

четврток

03.08
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
15°  |  31°
сончево

петок

04.08
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
16°  |  31°
претежно сончево

сабота

05.08
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
16°  |  31°
претежно сончево

недела

06.08
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
16°  |  31°
претежно сончево