Зајас

Температура:
Влажност: 69%
Атм. притисок: 29698.64 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Зајас е последно обновена на 19.03.2018 00:00Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајас

денес

19.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 

утре

20.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  10°
претежно облачно

среда

21.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-1°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

23.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-3°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-1°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-2°  | 
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
локални врнежи

среда

28.03
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  11°
претежно облачно