Зајас

Температура: 16°
Влажност: 57%
Атм. притисок: 30274.33 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Зајас е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајас

денес

29.05
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  20°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  22°
умерено облачно

среда

31.05
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  24°
умерено облачно

четврток

01.06
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  25°
претежно сончево

петок

02.06
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
12°  |  24°
врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
12°  |  20°
локални врнежи и грмежи

недела

04.06
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
12°  |  21°
повремени врнежи

понеделник

05.06
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
12°  |  22°
врнежи и грмежи

вторник

06.06
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
12°  |  22°
врнежи и грмежи

среда

07.06
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
12°  |  23°
локални врнежи и грмежи