Зајас

Температура:
Влажност: 97%
Атм. притисок: 30206.60 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Зајас е последно обновена на 22.10.2017 04:00Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајас

денес

22.10
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  20°
претежно облачно

утре

23.10
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  15°
локални врнежи и грмежи

вторник

24.10
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
облачно

среда

25.10
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 | 
претежно облачно

четврток

26.10
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  14°
умерено облачно

петок

27.10
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-2°  |  12°
умерено облачно

сабота

28.10
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-1°  |  14°
умерено облачно

недела

29.10
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  18°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
-1°  |  15°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Зајас - Временска прогноза за Зајастемпература:
 |  16°
умерено облачно