13° Битола18.09.20187° | 23°
12° Демир Хисар18.09.20187° | 22°
14° Кичево18.09.20188° | 23°
11° Крушево18.09.20186° | 21°
12° Прилеп18.09.20188° | 23°
12° Ресен18.09.20187° | 21°